Pastoral - Oratorij
oratorij1.png

PRIJAVE ZA NADOLAZEĆI ORATORIJ:
https://forms.gle/omABtKKr35CkfWnT6
 
Kada bismo riječ “Oratorij” preveli na hrvatski jezik, dobili bismo „mjesto molitve“. Sv. Ivan Bosco, svetac i zaštitnik mladih te utemeljitelj salezijanskog reda, oratorij je formirao kao mjesto na kojem se mlađim generacijama želi približiti Božja ljubav kroz igru i veselje. U oratoriju sudjeluju djeca i mladi koji kroz igru, molitvu, kratke formativne dijelove i sakramente dolaze bliže Bogu i izgrađuju odnos s Njime. Oratorij uz razne igre i formativne dijelove uključuje i razne radionice društvenih, umjetničkih i prirodoslovnih tema, glazbene igraonice, kvizove, izlete… Puno je razloga zašto oratorij godinama okuplja velik broj djece u župnim zajednicama.
 
Zahvalu za projekt Oratorij u Stenjevcu dugujemo don Mladenu Deliću koji nas je pozvao na Ljetni oratorij u Podsused 2019. godine te animatorima njihove zajednice od kojih smo dobili priliku učiti i rasti. Naš oratorij želimo nastaviti graditi i usavršavati te se nadamo i radujemo skoroj suradnji sa salezijanskom zajednicom iz Podsuseda.

oratorij2.png
 
Subotama u oratoriju možete očekivati puno igara, smijeha, radionica te trenutke sabranosti u molitvi, na sv. ispovijedi i misi. Želimo da naša djeca i njihovi roditelji osjete ljubav prema mladima i brigu za njih. Subotama dajemo sve od sebe da donesemo duh Don Boscovog oratorija te Isusovu i Marijinu Ljubav ovdje u Stenjevec.
 
Dragi roditelji, ako želite da vaše dijete kroz igru i veselje osjeti Boga u punini, prijavite ga na naš oratorij. Radost zagarantirana! Dragi učenici, dođite na naš oratorij, a mi ćemo veseljem i zabavnim programom ispuniti vaša srca istinskom radošću.
 
Odgovore na sva pitanja i informacije možete zatražiti putem maila:
animatori.zupe.stenjevec@gmail.com
Božja riječ

DUHOVI

Uvečer onoga istog dana, prvog u tjednu, dok su učenici u strahu od Židova bili zatvorili vrata, dođe Isus, stane u sredinu i reče im: »Mir vama!« To rekavši, pokaza im svoje ruke i bok. I obradovaše se učenici vidjevši Gospodina. Isus im stoga ponovno reče: »Mir vama! Kao što mene posla Otac i ja šaljem vas.« To rekavši, dahne u njih i kaže im: »Primite Duha Svetoga. Kojima otpustite grijehe, otpuštaju im se; kojima zadržite, zadržani su im.« Iv 20, 19-23
Raspored misa

NEDJELJA

07:30h jutarnja misa
09:30h dječja misa

11:00h župna misa
12:30h misa za mlade
18:30h večernja misa

RADNI DAN

07:30h - jutarnja misa
18:30h - večernja misa

Kontakt
  • ŽUPNI URED

  • ŽUPNIK: Vjekoslav Meštrić

  •  
  • R.V. uto-pet 9-11, 17-19
  •  
  • Tel 01/ 3732 - 729
  • Fax 01/ 3732 - 729
  • Mob 098/ 469 - 166
  • Adr. Stenjevec 9
  • E-mail gospastenjevecka@inet.hr
Copyright © Gospa Stenjevečka 2009. Sva prava pridržana. Design by Endora