Anketa
Moj najdraži hrvatski svetac je
 
10%
 
10%
 
73%
 
7%
ODRŽAN TREĆI SASTANAK ORGANIZACIJSKOG ODBORA SHKM

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola održan je u ponedjeljak, 17. veljače 2020. godine, pod predsjedanjem mons. Mije Gorskog treći sastanak Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM).

IMG_4950.jpg

Nakon uvodne molitve koju je predvodio mons. Mijo Gorski usvojen je zapisnik s prethodnog sastanka te je analizirano dosad učinjeno s obzirom na zadatke koji su povjereni pojedinim pododborima.
 
Tajnica Odbora gospođa Ivana Bosiljevac obavijestila je o dosadašnjem tijeku prijava obitelji domaćina i volontera za susret te ostalim upitima koji pristižu u tajništvo Odbora. Zaključeno je da se prijave za obitelji domaćina i volontere nastavljaju do 31. ožujka ove godine.
 
Zbog složenosti organizacijskih potreba i zadaća vezanih uz održavanje Susreta mladih te suradnje s Ministarstvom unutarnjih poslova RH i predstavnicima gradskih vlasti u sklopu Organizacijskog odbora djelovat će i Pododbor za odnose s Ministarstvom unutarnjih poslova te Gradom Zagrebom.
 
Predsjednik Pododbora za medije preč. Borna Puškarić obavijestio je da je pokrenuta mrežna stranica Susreta hrvatske katoličke mladeži na kojoj je moguće pronaći sve informacije vezane uz susret te novosti oko pripreme koje su odvijaju. Također, istaknuo je da će u nedjelju 23. veljače 2020. godine na Laudato TV biti emitirana druga po redu emisija posvećena susretu mladih “Priprema, pozor, SHKM”.
 
Na sastanku su sudjelovali članovi Organizacijskog odbora: zagrebački pomoćni biskupi mons. Ivan Šaško i mons. Mijo Gorski, generalni vikar mons. Tomislav Subotičanec, nadbiskupijski ekonom preč. Tomica Šestak, ravnatelj UZUK-a preč. Ivica Budinšćak, pročelnik Tiskovnog ureda preč. Borna Puškarić, župnik župe sv. Blaža u Zagrebu mons. Zlatko Koren, profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu dr. sc. Krunoslav Novak, povjerenik za pastoral duhovnih zvanja i promotor kršćanskih poziva vlč. Jakov Rađa, vicepostulator za kauze beatifikacije i kanonizacije vlč. Tomislav Hačko, upravitelj župe sv. Nikole Biskupa u Bistri vlč. Tomislav Kralj, predsjednik SKAC-a Palma p. Tomislav Špiranec, povjerenik za mlade Franjevačke mladeži fra Filip Đurđević, voditeljica Zbora mladih Zagrebačke nadbiskupije Josipa Šunjo, voditeljica Temeljne formacije animatora Brigita Gojak te Ivana Bosiljevac, tajnica Odbora.
 
Zaključujući sastanak mons. Subotičanec naglasio je da će se idući tjedan, u utorak 25. veljače održati sastanak Središnjeg organizacijskog odbora SHKM-a pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića.

Izvor: zg-nadbiskupija.hr
Foto: zg-nadbiskupija.hr
Objavljeno: 19.2.2020. IPovratak
Božja riječ

14.NEDJELJA KROZ GODINU

»Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče, tako se tebi svidjelo. Sve je meni predao Otac moj i nitko ne pozna Sina doli Otac niti tko pozna Oca doli Sin i onaj kome Sin hoće objaviti. Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim. Uistinu, jaram je moj sladak i breme moje lako.« Mt 11, 25-30
Raspored misa

NEDJELJA

07:30h jutarnja misa
09:30h dječja misa

11:00h župna misa
12:30h misa za mlade
18:30h večernja misa

RADNI DAN

07:30h - jutarnja misa
18:30h - večernja misa

Kontakt
  • ŽUPNI URED

  • ŽUPNIK: Vjekoslav Meštrić

  •  
  • R.V. uto-pet 9-11, 17-19
  •  
  • Tel 01/ 3732 - 729
  • Fax 01/ 3732 - 729
  • Mob 098/ 469 - 166
  • Adr. Stenjevec 9
  • E-mail gospastenjevecka@inet.hr
Copyright © Gospa Stenjevečka 2009. Sva prava pridržana. Design by Endora