Anketa
Moj najdraži hrvatski svetac je
 
10%
 
10%
 
72%
 
8%
"PRIHVATITE MLADE!" PORUČUJE I POZIVA OBITELJ ZELIĆ

U Zagrebačkoj nadbiskupiji i gradu Zagrebu 9. i 10. svibnja ove godine održat će se jedanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži.

zelic.png

Kako na SHKM dolaze mladi iz cijele Hrvatske, susjednih zemalja te katoličkih misija diljem svijeta, Susreti se, između ostaloga, odvijaju zahvaljujući velikodušnosti domaćina koji, ugošćujući i prihvaćajući mlade, otvaraju vrata svojih domova i srca.

U ovogodišnju organizaciju zagrebačkoga Susreta uključila se i obitelj Zelić iz Zagreba. Zajedno s drugim obiteljima, supružnici Ivan i Monika te kćeri Janja i Klara u svome će domu primiti mlade.

– S obzirom da smo mi imali to iskustvo da su nas ugostili ljudi više puta i Šibeniku, Varaždinu, Sisku i drugdje, i sad kada se ukazala prilika da i mi ugostimo druge, odmah smo se odlučili javit jer je nama bilo lijepo to iskustvo i sretni smo što mi imamo priliku sada na neki način uzvratiti to gostoprimstvo, otvorit svoj dom isto drugim mladim ljudima. – poručili su, pozvavši također i druge obitelji na spremnost otvoriti vrata svoga doma, prihvatiti mlade te biti domaćinima svima onima koji će doći u Zagreb.

Izvor: zg-nadbiskupija.hr
Foto: zg-nadbiskupija.hr
Objavljeno: 23.2.2020. IPovratak
Božja riječ

5.KORIZMENA NEDJELJA

Bijaše neki bolesnik, Lazar iz Betanije, iz sela Marije i sestre joj Marte. Marija bijaše ono pomazala Gospodina pomašću i otrla mu noge svojom kosom. Njezin dakle brat Lazar bijaše bolestan. Sestre stoga poručiše Isusu: »Gospodine, evo onaj koga ljubiš, bolestan je.« Čuvši to, Isus reče: »Ta bolest nije na smrt, nego na slavu Božju, da se po njoj proslavi Sin Božji.« A Isus ljubljaše Martu i njezinu sestru i Lazara. Ipak, kad je čuo za njegovu bolest, ostade još dva dana u onome mjestu gdje se nalazio. Istom nakon toga reče učenicima: »Pođimo opet u Judeju!« Kažu mu učenici: »Učitelju, Židovi su sad tražili da te kamenuju, pa da opet ideš onamo?« Odgovori Isus: »Nema li dan dvanaest sati? Hodi li tko danju, ne spotiče se jer vidi svjetlost ovoga svijeta. Hodi li tko noću, spotiče se jer nema svjetlosti u njemu.« Iv 11, 1-45
Raspored misa

NEDJELJA

07:30h jutarnja misa
09:30h dječja misa

11:00h župna misa
12:30h misa za mlade
18:30h večernja misa

RADNI DAN

07:30h - jutarnja misa
18:30h - večernja misa

Kontakt
  • ŽUPNI URED

  • ŽUPNIK: Vjekoslav Meštrić

  •  
  • R.V. uto-pet 9-11, 17-19
  •  
  • Tel 01/ 3732 - 729
  • Fax 01/ 3732 - 729
  • Mob 098/ 469 - 166
  • Adr. Stenjevec 9
  • E-mail gospastenjevecka@inet.hr
Copyright © Gospa Stenjevečka 2009. Sva prava pridržana. Design by Endora