Anketa
Moj najdraži hrvatski svetac je
 
9%
 
11%
 
69%
 
11%
ŽUPNI MEDIJSKI SURADNICI O SUSRETU HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI 2020.

Uloga i doprinos župnih zajednica pri organizaciji Susreta hrvatske katoličke mladeži 2020. godine u Zagrebu bila je tema susreta župnih medijskih suradnika Tiskovnog ureda, koji se u subotu 30. ožujka održao u Župi bl. Alojzija Stepinca Bestovje-Novaki-Rakitje.

IMG_3622-2.jpg

Nakon uvoda i pozdrava pročelnika Tiskovnog ureda vlč. Borne Puškarića, uslijedio je središnji dio susreta - radionica u kojoj su suradnici, podijeljeni u dvije grupe, raspravljali o načinima komuniciranja pripremnog dijela Susreta hrvatske katoličke mladeži u župnim zajednicama.

Kako na župnoj razini ključnim javnostima komunicirati Susret mladih, kako ih potaknuti na zauzetost oko organizacije, kako u župi animirati obitelji da prihvate mlade sudionike Susreta koji dolaze iz drugih gradova Hrvatske te kako komunicirati poruke Susreta posredstvom kanala koje župa posjeduje, samo su neka od pitanja o kojima su župni medijski suradnici razmišljali.

IMG_3670.jpg

Zaključeno je da u ovom, pripremnom razdoblju Susreta valja analizirati postojeće stanje i resurse koje kao župni medijski suradnici imaju u pojedinim župama, kao i to da bez obzira što su primarna javnost Susreta mladi od 15 do 30 godina, ipak je riječ o Susretu cijele župne zajednice, odnosno Crkve.

IMG_3674.jpg

Po završetku rasprave, vlč. Puškarić održao je razmatranje na temu Poruke za ovogodišnju korizmu pape Franje, a Susret župnih medijskih suradnika zaključen je križnim putem.

IMG_3684.jpg

Izvor: zg-nadbiskupija.hr
Foto: zg-nadbiskupija.hr
Objavljeno: 30.3.2019. IPovratak
Božja riječ

21.NEDJELJA KROZ GODINU

U ono vrijeme: Isus je prolazio i naučavao gradovima i selima. Reče mu tada netko: »Gospodine, je li malo onih koji se spasa­vaju?« A on im reče: »Borite se da uđete na uska vrata jer mnogi će, velim vam, tražiti da uđu, ali neće moći. Kada gospodar kuće ustane i zaključa ­vrata, a vi stojeći vani počnete kucati na vrata: ’Gospodine, otvori nam!’, on će vam odgo­voriti: ’Ne znam vas odakle ste!’ Tada ćete početi govoriti: ’Pa mi smo s tobom jeli i pili, po našim si trgovima naučavao!’ A on će vam reći: ’Kažem vam: ne znam odakle ste. Odstupite od mene, svi zlotvori!’ Ondje će biti plač i škrgut zubi kad ­ugled­ate Abrahama i Izaka i Jakova i sve proroke u kraljevstvu Božjem, a sebe vani, izbačene. I doći će s istoka i zapada, sa sjevera i juga i sjesti za stol u kraljevstvu Božjem. Evo, ima posljednjih koji će biti prvi, ima i prvih koji će biti posljednji.« Lk 13, 22-30
Raspored misa

NEDJELJA

07:30h
09:30h
18:30h

RADNI DAN

07:30h - jutarnja misa
18:30h - večernja misa

Kontakt
 • ŽUPNI URED

 • ŽUPNIK: Vjekoslav Meštrić

 •  
 • LJETNO RADNO VRIJEME

 • R.V. uto–pet, 16:30–18:00h
 •  
 • Tel 01/ 3732 - 729
 • Fax 01/ 3732 - 729
 • Mob 098/ 469 - 166
 • Adr. Stenjevec 9
 • E-mail gospastenjevecka@inet.hr
Copyright © Gospa Stenjevečka 2009. Sva prava pridržana. Design by Endora